Uitzenden, detacheren, werving & selectie

Link2job verzorgt de verbinding tussen werkgever en werknemer.
 
Uitzenden
Uitzendkrachten inschakelen is een handige wijze wanneer u te maken heeft met tijdelijk werk, ziekte, pieken in bijvoorbeeld seizoenswerk of een eenmalige grote order waar extra mankracht voor is.
 
Detacheren
Wanneer u voor langere periode een werknemer zoekt maar toch een flexibele schil wenst te houden is detacheren een goede oplossing. 
Werving & selectie
Het werven van een nieuwe collega is een tijdrovende en vaak kostbare klus. Wij kunnen voor u het gehele proces uit handen nemen. Wij zijn bekend met de searching tools en weten welke kanalen we moeten inschakelen. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van potentionele kandidaten.
 
Payroll
Er is de mogelijkheid om eigen geselecteerd personeel in dienst te nemen via payrolling. Hierbij heeft uzelf het werving & selectieproces doorlopen en zelf de werknemer geselecteerd. 
Het voordeel hiervan is dat de tarieven veelal lager liggen.
 
Backoffice
Om een succesvolle arbeidsrelatie tot stand te brengen is zorgvuldige werving & selectie nodig. Hierbij is kennis van zowel opdrachtgever als opdrachtnemer erg belangrijk. Voor het plaatsen van een vacature zullen wij dan ook zoveel mogelijk informatie vragen over uw bedrijf om zo een goede kandidaat te vinden.
Echter na het samenbrengen van werkgever en werknemer is het werk niet voorbij. 
Er worden hoge eisen gesteld aan het in dienst nemen en verlonen van uitzendkrachten. 
Voor onze klanten hebben wij een hoge kwalitatieve standaard ontwikkelt. 

LINK2JOB

  • Westgat 21n
  • 8321ED Urk
  • ln.boj2knilofni